Interna usposabljanja varnostnega osebja

V skladu s 39. Členom novega Zakona o zasebnem varovanju (ZZasV-1) so imetniki licence in izvajalci internega varovanja dolžni najmanj enkrat letno:

• zagotoviti interno strokovno izpopolnjevanje varnostnega osebja glede na vrsto del, ki jih opravljajo,
• evidentirati vsebine in čas trajanja strokovnega izpopolnjevanja, prisotnost varnostnega osebja, rezultate preverjanja, podatke o izvajalcu ter
• najmanj osem dni pred začetkom o kraju in času strokovnega izpopolnjevanja obvestiti reprezentativno združenje.
• Da vam obveznosti, ki vam jih nalaga novi Zakon o zasebnem varovanju ne bi povzročale preveč sivih las, imamo za vas sledeč predlog:

• Nudimo vam možnost, da izvajanje vašega internega usposabljanja prevzamemo mi po programu, ki ga predlagate vi ali po dogovoru z nami.
• S tem bomo za vas prevzeli tudi del administrativnih skrbi, kot tudi poskrbeli, da bodo usposabljanja izvedena v skladu z zakonskimi določili.

Jutranja kava

Najdete nas tudi na Facebooku

Mnenja udeležencev naših tečajev

"Na usposabljanju se mi je zdelo dobro, ker je bila tema profesionalno predstavljena in podkrepljena s primeri, tako da je bilo bolj razumljivo. Samo predavanje je bilo sproščeno, ter dobili smo dobre in strokovne odgovore na vprašanja. NPK varnostni menedžer bi priporočil vsakemu, ki bi rad v varnostni službi napredoval oz. bi se bolj izobrazil in nadgradil svoje znanje. Priporočil bi ga tudi osebam, katere v podjetjih vodijo interno varovanje oz. imajo zunanje varovanje in je oseba iz podjetja odgovorna za varovanje."

Uroš, varnostni menedžer