Coaching

Želite narediti spremembo, povečati motivacijo, uresničiti svoje cilje? Ali potrebujete nekoga, ki vas bo vztrajno usmerjal in podpiral pri vaših najbolj pomembnih odločitvah? Želite izboljšati svoje veščine komunikacije, izboljšati veščine vodenja, razviti lastno zavedanje? Želite začeti ali razviti lastni posel? Poslanstvo, ki ga iskreno čutim je, da vam s svojim znanjem coachinga ter NLP tehnik pomagam, vas usmerjam in ustvarim za vas zaupno in varno okolje, da jasno oblikujete cilje, uresničite vaše želje, odpravite ovire, izkoristite vse vaše potenciale in da resnično zasijete. 

S pomočjo coacha boste obvladali ne le KAJ storiti, ampak tudi KAKO to storiti. 

Coaching je namenjen ljudem, ki želijo spremembe na najrazličnejših področjih, kot so podjetništvo, poklicni razvoj, finance, zdravje, medosebni odnosi, poslanstvo, srečno življenje. Primeren je tako za zaposlene v organizacijah kot tudi za posameznike. Organizacije se lahko odločijo za poslovni coaching, posamezniki pa za osebni coaching.

Coaching je namreč ciljno usmerjen, sistematičen, sodelovalen in interaktivni proces med coachem in klientom (ali skupino) z namenom razvoja posameznika ali skupine. Je priložnost, strategija in strokovna pomoč, ki omogoča pospešen razvoj in izbiro boljših načinov ter poti tudi takrat, ko ne gre tako, kot bi si želeli. 

Posameznik ali skupina ob podpori coacha osebnostno raste, preseže svoje notranje omejitve, da lahko uresniči in živi svoje potenciale ter doseže želeno ravnovesje na zanj pomembnih življenjskih področjih. 

V tem procesu vas usmerjam

Prejmite ponudbo

Zahtevajte neobvezujočo ponudbo in nam pošljite vaše vprašanje s pomočjo sledečega obrazca.

Črt mi je pomagal, da sem naredila korak naprej in izbrala temo, ter nastopila na konferenci, ki mi je bila v velik izziv. Črt ima odlična orodja in zna začutiti kako povečati motivacijo, tudi takrat, ko se ti cilj zdi velikanski in težko dosegljiv.

Milena